OPIS
ROCOL Foodlube Sugar Disslving Fluid jest nietoksycznym płynem usuwającym zanieczyszczenia z cukru ze wszystkich powierzchni. Tworzy cienki i trwały film smarny chroniący przed korozją. Stosowany w przemyśle spożywczym i innych czystych zastosowaniach.
Numer dopuszczenia produktu: 122877 NSF H1.
SZCZEGÓLNE WŁAŚCIWOŚCI
• Zakres temperatur pracy od +5 do +95°C
• Szybko i skutecznie usuwa cukier.
• Tworzy cienki, wytrzymały film smarny
• Ma właściwości penetrujące
• Doskonała ochrona antykorozyjna
• Dostępny w ręcznym spryskiwaczu
• Nie zawiera mineralnych węglowodorów, składników pochodzenia od zwierzęcego
i składników modyfikowanych genetycznie
• FDA grupa 21 CFR 178.3570
• DIN V 10517
SPOSÓB UŻYCIA
ROCOL Foodlube Sugar Disslving Fluid należy nakładać bezpośrednio na cukrowe
zanieczyszczenie. Nie jest odpowiedni do usuwania przypalonej czekolady